Waarom is dit seminar voor u interessant?

Door het bijwonen van dit seminar krijgt u antwoorden op de volgende vragen:

Wat betekent het toepassen van data-science voor professionals, beleidsafdelingen, het bestuur en de afdelingen onderzoek en ICT?

Wat zijn de belangrijke aandachtpunten als het gaat om privacy, dataveiligheid en ethiek?

Welke voorbeelden kan ik gebruiken om in mijn omgeving de impact maar ook de mogelijkheden van datagedreven werken inzichtelijk te maken?

Welke lessen kan ik toepassen in mijn eigen werkpraktijk?

Waarin onderscheidt dit seminar zich van andere evenementen voor de overheid?

Ons doel is dat u na deze dag met een aantal concrete ideeën naar huis gaat, die u kunt gaan toepassen. En dat u nieuwe mensen ontmoet met dezelfde overtuiging. Daarom zult u tijdens het seminar actief worden gekoppeld aan voor u interessante collega’s, waarmee u gedurende de dag – onder begeleiding van één van onze experts – geregeld in discussie zult gaan over de juiste en praktische toepassing van de geboden informatie.

Voor wie wordt het seminar georganiseerd?

Het Overheid 360° Seminar wordt georganiseerd voor directeuren, afdelingshoofden, programmamanagers, informatiemanagers, beleidsmedewerkers, hoofd I&A, hoofd ICT, I&A coördinatoren en teamleiders bij lokale overheden.

Wat zijn de kosten voor een ticket?

Wanneer u vóór 1 november 2016 een ticket koopt, geldt het early bird tarief van €149. Vanaf 1 november bedragen de kosten €199 per ticket. Met uw ticket heeft u toegang tot het inhoudelijke programma, de volledig verzorgde lunch én de afsluitende netwerkborrel.

Annuleringsvoorwaarden

Door u aan te melden houden wij in alle opzichten rekening met uw aanwezigheid. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u tot en met 10 november 2016 annuleren via info@jaarbeurs.nl. Wij storten dan het betaalde bedrag terug minus €35 administratiekosten. Bij annulering na 10 november 2016 is geen restitutie mogelijk. Natuurlijk kan een collega – in het bezit van uw toegangsbewijs – u zonder kosten vervangen.

Locatie & datum

Het Overheid 360° Seminar “Datagestuurd werken in publieke organisaties” wordt georganiseerd op donderdag 1 december 2016 in Supernova te Utrecht, gevestigd op de 1e verdieping van het Jaarbeurs hallencomplex.